Parkeren Schiphol, de mogelijkheden

Veel mensen denken dat het parkeren van hun eigen auto op Schiphol duur is. Toch valt dat in de praktijk tijdens een eerlijke vergelijking enorm mee. Als u kiest voor Parkeren Schiphol bij Comfort Parking, dan heeft u geen taxikosten. U hoeft ook niet uw familie of kennisen op te zadelen met een dubbele rit Schiphol. U rijdt op ieder gewenst tijdstip weg en belt een half uur van te voren Comfort Parking op en meldt dat u eraan komt. Uiteraard staan de medewerkers van deze parkeerdienst altijd tot uw beschikking, ook midden in de nacht als gebruik maakt van een nachtvlucht of vroege ochtend vlucht.

Tarieven vergelijken en beschikbaarheid controleren

Natuurlijk kunt u telefonisch een reservering plaatsen voor parkeren Schiphol, maar makkelijker is om dit voor aanvang van uw reis alvast online te doen. U hoeft overigens dan nog niet te betalen, dit kunt u op de luchthaven ook nog doen. Tijdens het online reserveren van een parkeerplaats ziet u de verschillende mogelijkheden, de tarieven en kunt u de beschikbaarheid raadplegen. U tikt eenvoudig uw parkeerdatum en uw retourdatum in en het systeem toont direct alle beschikbare parkeerplaatsen en de kosten hiervoor. Klik op “boek nu” als u de gewenste parkeerplaats gevonden heeft. U kunt in alle gevallen uw reservering wijzigen en zelfs annuleren via de optie “mijn boeking”.

De service van Comfort Parking Schiphol

Op alle parkeerplaatsen van Comfort Parking is camera toezicht. Uw auto is dus 24 uur en 7 dagen per week beveiligd. U kunt uw auto zelf parkeren en de sleutels mee op reis nemen. Zo weet u zeker dat uw auto tijdens de vakantie blijft staan en niet verplaatst wordt om welke redenen dan ook. U kunt er ook voor kiezen uw auto overdekt en afgesloten te parkeren, zo staat uw auto niet alleen veilig maar ook beschut tegen weersinvloeden. Indien u wenst kunt u ervoor kiezen om uw auto tijdens uw reis te laten wassen, zowel van binnen als van buiten, zodat u bij terugkomst in een heerlijk schone auto kunt stappen. Ook behoort elektrisch laden tot de extra service die Comfort Parking kan bieden.

Parkeren Schiphol, veilig, makkelijk en snel!

Wenst u zorgeloos uw auto achter te laten wanneer u het vliegtuig neemt? Dan bent u bij Comfort Parking aan het juiste adres. Er zijn overigens ook drie verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken bij deze parkeerplaats aanbieder. Kiest u voor shuttle parkeren Schiphol, dan kunt u zelf uw auto parkeren op de parkeerplaats en wordt u met de shuttlebus in 4 minuten naar Schiphol gebracht. Na terugkomst wordt u ook weer met de shuttlebus naar uw auto gebracht. Kiest u voor Combi parkeren, dan rijdt u naar de vertrekhal en parkeert uw auto. De chauffeur van Comfort Parking rijdt uw auto voor u weg. Bij terugkomst wordt u naar de parkeerplaats gereden met de shuttle service. Kiest u voor de meest luxe optie, Valet parkeren, dan wordt uw auto na aankomst ook weer voor u klaargezet. Wie vaak reist, kan overigens een privéaccount aanmaken. Na verloop van tijd krijgt u dan een upgrade met een kortingspercentage.

Scroll naar boven